Parteneri

provisur

Provisour Group

Familia Provisur dateaza pe piata inca din anul 1939 cu o experienta de peste 200 de ani. Astazi, Provisur gazduieste tehnologia a sase branduri de procesare a produselor alimentare: AM2C®, Beehive®, Cashin®, Formax®, TST ™ și Weiler®. Provisur Group a reusit sa raspunda cererii globale de echipamente si sisteme de inalta capacitate.

Mai multe detalii

Ruhle

Astazi, originalele autentice ale familiei Rühle ies in evidenta prin caracteristicile de performanta, fiabilitatea si usurinta de manipulare, dar si atentia deosebita acordata detaliilor.

Mai multe detalii
ruhle

Bettcher Industries Inc.

Bettcher pune la dispozitie clientilor cel mai productiv sistem de trimmere, disponibil in mai multe modele.

Compania Bettcher dezvoltă de peste 65 de ani tehnologii inovative și de succes pentru industria alimentara. Designul si calitatea produselor, dar si faptul ca actioneaza bazandu-se pe ideile clientilor sunt trei dintre principalele elemente care garanteaza productivitate operatorilor, siguranta și confort. Trimmerele lansate pe piata vin cu sisteme imbunatatite, ca rezultat al mai multor ani de cercetari si testari riguroase- separa in totalitate carnea de pe oase, porționeaza muschiul si elimina grasimea de pe acesta. Printre principale avantaje ale utilizarii trimmerelor Bettcher se afla durabilitatea garantata si designul produselor, create special pentru a asigura confortul, dar si siguranta operatorului.

Mai multe detalii

Roser Group – Ogalsa, Cato, RMT

Roser Group din care fac parte Ogalsa, Cato, RMT si Roser echipamente igiena ce ofera sisteme alimentare eficiente si fiabile.

Mai multe detalii

Lorenzo BARROSO

Lorenzo BARROSO produce masini și consumabile pentru industria alimentara si a ambalajelor inca din anul 1958. Mai mult, pune la dispozitie clientilor masini și consumabile, cu cea mai avansata tehnologie. Lorenzo BARROSO distribuie produsele in mai mult de 100 de tari, raspandite pe 5 continente.

Mai multe detalii

Steen

Steen- a fost infiintat in anul 1950. Astazi, STEEN este o companie orientata spre export care introduce pe piata masini specializate. Cu o experienta de 50 de ani in domeniul ingineriei mecanice, STEEN raspunde la toate cerintele tehnice ale industriei moderne de procesare a alimentelor.

Mai multe detalii

Schomacker

Schomacker pune la dispozitie echipamente originale, dar si productie de cea mai buna calitate

Mai multe detalii

Tavil

Tavil ofera cele mai bune solutii pentru imbunatatirea procesului de productie. Mai mult, tehnologia echipamentului TAVIL poate fi adaptata rapid pentru a face fata schimbarilor continue ale cerintelor pietei de ambalare.

Mai multe detalii

Stalam

Infiintata in 1978, STALAM fiind lider mondial in dezvoltarea, proiectarea și fabricarea echipamentelor de radiofrecventa (RF), ofera in prezent cea mai larga si cea mai avansata gama de echipamente industriale. Multe alte aplicatii inovatoare ale tehnologiei de radiofrecventa in industria alimentara au fost introduse pentru prima  de catre STALAM. In ultimul deceniu, au fost introduse  dezghetarea rapida a pestelui congelat, a carnii si a altor produse alimentare brute sau prelucrate. De asemenea, printre noutati se numara si pasteurizarea si sterilizarea produselor alimentare ,dezinfectarea si igienizarea produselor alimentare uscate. In prezent, mai mult de 1800 de masini STALAM functioneaza in mai mult de 50 de tari.

Mai multe detalii
Solicita Oferta